29 de juliol 2008

VOLANT


Hi ha una cosa que fa mes rabia que perdre un transport, i es perdre'l devant els teus nassos!
Despres d'arribar a Kota Ambon (Moluques) una setmana tard entre vaixells que no sortien i cancel.lacions de vols, el vaixell que voliem agafar per anar a les illes Banda sortia just quan arribavem nosaltres. Perdiem el vaixell per 45 minuts (tambe s'ha de dir que el vaixell circulava amb 20 hores d'endarreriment!).

El proper vaixell cap a les Banda no surt fins d'aqui dues setmanes, i el proper vol, fins d'aqui una setmana. Aixi que contra grans "problemes" grans sol.lucions. Avui agafem un vol amb LionAir cap a Surabaya (Java), deixem enrera les Moluques, i ens anem a iniciar la temporada volcanica per Java, Bali i Lombok.

Hi ha poques companyies aeries a Indonesia que inspirin confianca. De fet, no hi ha cap companyia indonesia que tingui permis per volar a europa. No compleixen els nivells de seguretat que es demanen per volar per espais aeris europeus. Algunes d'elles si que volen a paisos veins com Merpati a Australia (Darwin), LionAir a Malaysia i Singapore i Silk Air a Singapore tambe.


(aeroport de Sanana)

Nomes cal moure's per les oficines que algunes companyies tenen disperses per les ciutats per veure que allo no va a l'hora. Sovint la venda de bitllets la porta una botiga que entre ous i comestibles, et pot vendre un bitllet d'avio (despres de fer una trucada a la companyia). En d'altres veus amb cara de sorpresa com amb una goma d'esborrar modifiquen bitllets d'avio. No es estrany que els errors i problems sovintegin, com tambe sovintegen les cancel.lacions i endarreriments de vols, i malauradament, els accidents.

Kota Ambon, 29 de juliol de 2008

1 comentari:

  1. Aquesta foto de l'aeroport, es la ostia, quin tros de terminal!!!
    I despres ens queixem de l'aeroport del Prat, ja.
    Per cert les cabretes, que son l'equip de manteniment de jardins???

    ResponElimina