13 de març 2009

SOM A CASA!

De EUROPA

Han estat 21 mesos voltant per Oceania, Asia i Europa, i el que per estones ens semblava que no havia de passar mai, ha passat, hem tornat a casa!

Tenim constància que molta més gent de la que ens ha escrit al mail o ha escrit comentaris al blog ens ha anat seguint per aquí durant aquests mesos que ha durat el nostre viatge. Volem agrair el vostre recolzament. Saber que sempre hi havia algú llegint els nostres relats ens animava a continuar explicant allò que pensavem que podia interessar.

No tanquem el blog, en la mesura que poguem, anirem actualitzant-lo, tot afegint-hi informació pràctica, mapes, fotos o videos.

Gràcies a tots.

Barcelona, 13 de març de 2009

9 comentaris:

  1. Benvinguts a casa!!! Quina experiencia més impressionant que heu passat. Espero que la tornada a la rutina sigui bona.
    Salut

    ResponElimina
  2. eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BENVINGUTS A CASA!!!!! esto hay que celebrarlo!!!!!! :))))))))

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies també a vosaltres per arribar bé! i moltes gràcies també a tots els que els heu anat seguint en un moment o altre del viatge. Gràcies a tots!, Joan.

    ResponElimina
  4. Oh!!!!!!! tot el bo s'acaba.Espero que el retorn a la vida quotidiana sigui planer i sense sobresalts. Ara toca pair tot el viscut quenodeu ser poc. Seguiré visitant el vostre blog!!!

    ResponElimina
  5. eiiiii wapussssss!!! ja heu tornat!!! Aviam si ens veiem i ens expliqueu de primera mà un munt d'aventures!!!
    Un petonàs!!!

    ResponElimina
  6. Your site contain a many useful information. I enjoyed the article. Thanks!

    ResponElimina