04 de gener 2008

NOVA ZELANDA

Ja som a Nova Zelanda despres de passar una setmana a Melbourne, Australia. Uns dies que a mes a mes de servir-nos per visitar la ciutat, ens ha ha servit per a que ens enviiessin des de casa els carnets de conduir (no vam fer ben fets els deures abans de sortir de casa).



Aqui a Nova Zelanda (NZ) el preu del lloguer de cotxes pot arribar a ser ridicul. Algunes companyies ofereixen preus a partir de 12-15 euros al dia per un cotxe petit (segons la temporada en la que et trobis, i depenent de la durada del lloguer, clar). Hi ha diferents opcions per llogar un vehicle, des del petit cotxe comentat, fins a l'autocaravana, passant pel lloguer dels cotxes wagons o stationwagons (es a dir, familiars). Aquest darrer vehicle, i les campervans (furgonetes adaptades per a dormir-hi dintre, amb mes o menys facilitats), potser siguin les opcions mes interessant per moure's per NZ i els seus parcs nacionals.



Pero si es pensa estar per NZ un minim de dos mesos, la opcio mes barata es la compra d'un vehicle. I en aquesta tasca estem! Per preus al voltant de 1000 euros (cotxes petits encara per menys) es poden trobar stationwagons o furgonetes en el mercat de backpackers (turistes de baix preu). Son cotxes que van de ma en ma, i per tant es corre el risc que el cotxe mori amb tu en qualsevol carretera novazelandesa. Pero amb sort, si aguanta tot el viatge, despres es pot revendre, amb el que el preu total del cost es redueix molt, sense tenir en compte, la llibertat que et dona un vehicle propi.


Christchurch (Illa del Sud), 3 de gener de 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada