15 de setembre 2008

SHIT

Els anglosaxons fan servir la interjeccio "shit" per expressar alguna contrarietat, sorpresa o molestia.

Nosaltres la fem servir amb el mateix significat, no en canvi, a Singapore, on en aquesta ciutat-estat fins fa uns anys podies correr el perill que t'estampessin en el passaport un "SHIT". Pero no era un "shit" de sorpresa sino mes aviat de molestia. El "shit" que t'estampaven era l'acronim de "SUSPECTED HIPPIE IN TRANSIT". Per sort, ara ja no es corre aquest perill, que no sabeu vosaltres com pot arribar a creixer el cabell si no te'l talles en uns mesos...

Despres de 3 mesos per Indonesia hem hagut d'abandonar el pais a corre-cuita. Ens caducava el visat de 60 dies que vam extendre a Bali, i ens era mes facil abandonar el pais que no tornar a Bali per fer una altra extensio (les extensions s'han de fer des del primer cop, amb el mateix sponsor, o sigui, lloc on vas extendre'l per primer cop).

Una llastima, ja que per gust ens hauria agradat quedar-nos alguna setmana mes per aquest interessant (i enorme pais), pero les dificultats que imposen a l'hora de sol.licitar visats d'entrada i de romandre a Indonesia expliquen una mica perque aquest pais nomes te 5 milions de visites l'any, mentre que Malaisia (que permet 3 mesos d'estada al seu pais, i de forma gratuita), en te prop de 20 milions!


Aixi que despres d'un parell de ferries des de Java (28 hores totals) feiem cap a Singapore, des d'on un tren de la xarxa de ferrocarrils de Malaisia en portava en 9 hores fins a la coneguda Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur, 15 de setembre de 2008

1 comentari:

  1. Salutacions que ara fa dies que no escrivia al blogg. I ja veig que manteniu el bon nivell de sempre. JOan.

    ResponElimina